House of Disaster


  • Señorío de Jaime Rosell
  • Family Reserve Extra Virgin Olive Oil Arbequina. Ceramic bottle.
  • Aceite de Oliva Virgen Extra Arbequina. Reserva Familiar. Botella cerámica.
  • 500 ml
  • Ingredients: Extra Virgin Olive Oil from Arbequina olives.
  • Product of Spain

        Extra virgin olive oil

  • Per jaar worden er slechts 10.000 flessen gemaakt, waarvan een beperkt aantal voor de Nederlandse en Belgische markt.
  • hojiblanca en arbequina olijven
  • handgeplukt
  • ondoorzichtige flessen, luchtdicht afgesloten voor een goed behoud van het product
  • zacht van smaak en kan worden gebruikt bij salades, vlees-, vis- of pastagerechten. 

     

 

 

 

 

 

 


Geweldige variant waarbij de chili hem een ​​licht pittige smaak geeft.

Verpakt in een mooie en elegante glazen fles met molen. Ideaal voor rood vlees, kip, zware gerechten, Aziatisch, wortelgroenten en in de oven gebakken aardappelen.

290 gram

Luxe melange van Frans zeezout met stukjes zomertruffel.

Verpakt in een mooie en elegante glazen fles met molen. Ideaal voor pastagerechten, risotto, vis, vlees en alle andere gerechten waar je een lekkere smaak van truffel wilt.

265 Gram

Een perfecte bereider voor vis / zalmgerechten

  • 120 gr
  • Keramiek potje met houten lepeltje

Keukendoek Vis

€ 17,95

Keukendoek Vis

€ 17,95

Set van twee stuks

Heerlijke zachte theedoeken

Met ring

50 x 70 cm


Margarita Deluxe A la Fleur de Sel

 

Mix een shot Tequila, een scheut Sinaasappel likeur (Trippel Sec), en versgeperst Limoensap in een shaker of kom.

Giet over crushed ijs en roer. Maak ondertussen  de rand van een Cocktailglas vochtig met een schijfje limoen en draai het glas voorzichtig rond in Sal de Ibiza Fleur de Sel, Hou het zout aan de buitenkant van het glas zodat je verzekerd bent van een hint van zout bij elke slok. Giet daarna het mengsel in het glas en serveer met een schijfje limoen.

Proost!


Moussaka van de Kamado BBQ

Ingrediënten:

BASICS

 

  • 6 Nicola aardappels
  • 2 aubergines
  • 2-3 el La Cultivada olijfolie 
  • 200 g feta.
  • 2 el kleine, zwarte olijven
  • tzatziki
  • Sal de Ibiza zeezout

RODE SAUS

 

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 topjes oregano
  • 2 topjes marjolein
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 tl madras kerriepoeder
  • ½ tl gemalen kaneel
  • 400 g rundergehakt
  • 400 g passata

BECHAMELSAUS

 

  • ½ ui
  • 1 el boter
  • 1 tl gemalen kaneel
  • ½ tl gemalen komijn
  • ½ el bloem
  • 400 ml melk

VOORBEREIDING

  1. 1.Steek de houtskool in de Kamado BBQ aan en verwarm, met de cast iron grid, tot 220 °C.
  2. Was intussen de aardappels en breng ze in een pan met lichtgezouten water aan de kook. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar.
  3. Snijd de aubergines in dunne plakjes van ca. 4 mm. Besprenkel ze met de olijfolie en bestrooi met peper en zout. Laat ca. 15 minuten intrekken.
  4. Pel en snipper voor de rode saus en de bechamelsaus de uien. Pel voor de rode saus de knoflook en hak de teentjes fijn. Pluk de blaadjes van de oregano en de marjolein en hak ze fijn.
  5. Giet de aardappels af. Laat ze iets afkoelen, verwijder de schillen en snijd de aardappels in plakjes

BEREIDING

  1. Vul het rooster van de Kamado met aubergineplakjes en gril ze 3-4 minuten. Keer de plakjes om en gril nogmaals 3-4 minuten. Leg ze op een schaal en gril de rest van de aubergineplakjes. Houd de plakjes even apart.
  2. Verwijder de Cast Iron Grid en leg het rvs-rooster in de EGG. Verwarm voor de rode saus de olijfolie in de  Dutch oven. Voeg de uien en de knoflook toe en bak totdat de uien glazig zijn. Meng de specerijen (kerrie, kaneel en komijn) erdoor en bak ca. 1 minuut totdat deze beginnen te geuren.
  3. Voeg het gehakt aan de pan toe en bak dit rul. Roer de passata erdoor, voeg de oregano en marjolein toe en laat de saus ca. 5 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep in een schaal.
  4. Was de Dutch oven af. Verwijder het rooster, plaats de convector en leg het rooster terug. Breng de temperatuur van de Kamado naar 190 °C.
  5. Plaats de Dutch oven weer op het rooster. Smelt voor de bechamelsaus de boter in de pan en bak hierin de uien glazig. Meng de specerijen door de uien en bak ca. 1 minuut totdat deze beginnen te geuren. Roer vervolgens de bloem door het uienmengsel en laat 3-4 minuten garen. Schenk tenslotte al roerend de melk in de pan en laat de saus ca. 1 minuut koken totdat deze is ingedikt. Breng de bechamelsaus op smaak met peper en Sal de Ibiza zeezout.
  6. Verdeel de voorgekookte aardappelplakjes over 4 eenpersoons ovenschaaltjes (ca. Ø 15 cm). Schep de helft van de rode saus in een gelijkmatig laagje over de aardappels. Leg hier achtereenvolgens de helft van de aubergineplakjes op, maak weer een laagje van de rode saus en dek af met de rest van de aubergine. Verdeel de bechamelsaus over de ovenschaaltjes en verkruimel de feta erover. Zet de schaaltjes op het rooster en sluit de deksel van de Kamado. Bak de moussaka in 40-45 minuten goudbruin en gaar.
  7. Haal de ovenschaaltjes uit de Kamado. Halveer de olijven en strooi ze over de moussaka. Serveer de moussaka van de Kamado met de tzatziki.