Home » blog » Voorjaar

Voorjaar

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 09:40

Hoewel de avondklok met een week verlengt is, de winkels en horeca nog minimaal tot twee Maart gesloten blijven en het koud is en regent, willen we toch positief blijven. Dat valt niet mee. We zijn het wel een beetje zat met z'n allen.

We willen eruit, een hapje eten buiten de deur, wandelen door de stad, mensen kijken en eens een andere winkel van binnen zien dan de supermarkt.

Het blijft helaas nog even hoe het is. 

Na een dagje somber te zijn geweest realiseren wij ons dat het altijd nog erger kan. We moeten er gewoon toch iets van maken.

Omdat fysiek winkelen voorlopig nog geen optie is, en wij heel vrolijk en vol goede hoop de Voorjaarscollectie voor een groot deel al hebben ingeslagen, gaan wij ons best doen om de webwinkel zoveel mogelijk op een fysieke winkel te laten lijken. Door foto's van mooie combinaties te laten zien kunnen we misschien toch iets van een etalage creëeren.

Kom gezellig kijken op onze site en hopelijk zit er iets voor je bij. Met zachte pasteltinten en mooie vazen halen we alvast het Voorjaar een beetje in huis.

Hou vol allemaal en snel tot ziens!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.