Home » Over ons

Hallo Bezoeker!

Wij zijn Selina Wijnen en Nancy Hillebrand.

Gedwongen door de Corona pandemie en het vele thuis zitten realiseerden wij ons steeds meer hoe belangrijk een sfeervol en gezellig huis is.

Onze passie voor woningdecoratie was er al, maar met steeds meer dichte winkels en horeca werd "thuis" ook een steeds belangrijkere plek.

We zijn er meer, koken vaker, hebben behoefte aan gezelschap als nooit tevoren!

Hillburn probeert bij de bestaande basis in je huis (de kleur op de muren, de vloer, de raambekleding enz.) de mooiste decoratie te vinden voor "The Finishing Touch".

Kussens, kaarsen, vazen, sierpotten en windlichten die de uiteindelijke sfeer maken.

Maar ook onze lijn van Sal de Ibiza zoals zout, voorraadpotten, dienbladen en wijncoolers geven een heerlijk vakantie gevoel in de keuken!

En natuurlijk is er ook genoeg inspiratie voor mooie en orginele cadeaus. Bijvoorbeeld onze geurkaarsjes van Lily Flame, bedrukt met toepasselijke teksten. Of de lichaamsverzorging van Umami Exclusive Cosmetics.

Hopelijk vind je iets leuks, en mocht het niet lukken, toch bedankt voor je bezoek!

Mocht je onze producten eerst graag in het echt willen zien dan hebben wij een Shop in Shop bij Poushstore, Frederik Hendriklaan 245 in  Den Haag. Als je naar de Shop van Hillburn vraagt helpen zij je daar graag!

Groeten,

Selina en Nancy