My Flame Lifestyle

World Wonders Collection

Zévy Eau de Parfum Wasparfums

10% Korting op Zèvy wasparfums. Gebuik kortingscodecode ZEVY bij het afrekenen.

De voordelen van onze wasparfums

✅ 100% Eau de parfum

✅ IFRA Gecertificeerd

✅ Vegan - Geen dierlijke ingrediënten

✅ Dierproefvrij

✅ Microplastic vrij

✅ Biologisch afbreekbaar

✅ Duurzaam & Veilig

✅ Emotivez TechnologieOntdek meer over Zèvy

Zèvy werkt samen met de beste parfumeurs ter wereld om genot in huis te creëren. De parfumeurs zijn bekend van geweldige geuren als Black Opium van YSL en Flora van Gucci en stellen dan ook zeker niet teleur. Als enige in de wereld maakt Zèvy eau de parfum wasparfums! De wasparfum is hierdoor zeer geconcentreerd. De geuren blijven weken in je wasgoed hangen, terwijl je er maar een paar milliliter van nodig hebt. Een duurzaam, zeer kwalitatief product welke de traditionele wasverzachter vervangt. De wasparfum is biologisch afbreekbaar, vegan, microplastic vrij, bevat upcycled ingrediënten, synthetisch (wij nemen niets van de natuur waardoor het duurzamer is) en is geproduceerd door een CDP triple A (water, klimaat en bos) gecertificeerd bedrijf. Er wordt hier gebruik gemaakt van 100% hernieuwbare elektriciteit.

Met functionele magnetische resonantie-methodologie (fMRI-scan) is de reactie van het menselijk brein op een reeks geuren getest en beoordeeld. Van euforie tot ontspanning, van zelfvertrouwen tot sereniteit. Emotionele toestanden die worden opgewekt door Emotivez technologie zijn getest en vervolgens gevalideerd, waarbij wetenschappelijk bewijs is verkregen van de stemming verbeterende effectiviteit. 

Wat is IFRA?

Alle wasparfums zijn vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet. 

Duurzaamheid

Zèvy vindt duurzaamheid belangrijk. We halen daardoor alles enkel uit Europa. Hierdoor voorkomen we zoveel mogelijk CO2 uitstoot én kunnen we een hogere kwaliteit garanderen. Zo wordt de parfum in Zwitserland samengesteld, de flesjes en labels geproduceerd in Nederland en legt Zèvy zelf de laatste hand aan het eindproduct. Daarnaast is wasparfum een opzichzelfstaand duurzaam product. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een sensationele ervaring. Als kers op de taart is de verpakking eenvoudig te recyclen. Haal het etiket van de fles en stop de fles in een plastic hero zak. Het etiket mag bij het restafval.

Hoe gebruik ik wasparfum? Zo simpel dus!

Hoe gebruik ik wasparfum? Het antwoord is heel simpel! Je hebt zojuist bij stap 1 gekozen voor je favoriete geur. Heeeeerlijk! Je hebt maximaal maar 5 tot 10 ml van de wasparfum nodig. Minder kan als bijvoorbeeld de trommel niet helemaal gevuld is. De wasparfum van Zèvy is namelijk een eau de parfum waardoor je heel weinig nodig hebt voor een frisse geur. Naast dat je standaard wasmiddel gebruikt, heb je gelukkig geen wasverzachter meer nodig. In het bakje van de wasverzachter voeg je namelijk je favoriete wasparfum toe. Als je merkt dat de geur te sterk aanwezig is, gebruik je de volgende keer iets minder van de wasparfum. Zo doe je nog langer met je fles!

Zodra je wasmiddel & wasparfum hebt toegevoegd kan je de was wassen zoals je dat normaliter doet. Je hoeft geen speciale instellingen te gebruiken. Zo makkelijk is het! In principe raden wij 1 ml per 1 KG wasgoed aan

 

Waarom wasparfum in plaats van wasverzachter?

Niet schadelijk en Vegan

De wasparfum van Zèvy zijn duurzaam. Ontzettend duurzaam. Je hebt slecht een paar ml nodig per volle wasmachine van 5kg. Het is biologisch afbreekbaar, gaat tot wel 100 wasbeurten mee, microplastic-vrij, vegan, bestaande uit 100% eau de parfum, volledig gecertificeerd én voorzien van het unieke Emotivez technologie  

Als je benieuwd bent of wasparfum beter is dan wasverzachter? Yes! Wasverzachter verstikt het textiel, is slecht voor het milieu en zorgt voor onnodige huidirritatie en transpiratie. Laat de wasverzachter dus de volgende keer in de winkel staan en stap over op wasparfum van Zèvy. Zelfs na het sporten, ruiken je kledingstukken nog heerlijk. Wie wil dat nou niet? 


Rust met Ayurveda